Γνωρίστε το NeurOptimal®

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα προσωπικό ταξίδι προς την αλλαγή;
Τώρα έχετε τη δύναμη να κάνετε επιλογές που προάγουν την ευεξία και τη μέγιστη απόδοση σώματος και νου.

NeurOptimal®:

Ένα μοναδικό εργαλείο που χρησιμοποιεί την δυναμική νευροανάδραση ως κύριο μηχανισμό εκπαίδευσης του εγκεφάλου!

Συχνές Ερωτήσεις

Το NeurOptimal® αναπτύχθηκε από τους κλινικούς ψυχολόγους Dr. Valdeane και Susan Brown, ιδρυτές του Zengar Institute Inc. Χρησιμοποιεί έναν πρωτότυπο αλγόριθμο Dynamical Neurofeedback® που αναπτύχθηκε από την Dr. Brown, το οποίο είναι αποκλειστικό για το NeurOptimal®.

Η εκπαίδευση εγκεφάλου με τη χρήση του NeurOptimal® μπορεί να σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Η δυναμική νευροανάδραση είναι κορυφαία επιλογή αθλητών με κορυφαίες επιδόσεις, καλλιτεχνών και επιχειρηματιών που θέλουν να επιτύχουν και να διατηρήσουν την απόδοσή τους.

Η εκπαίδευση του εγκεφάλου NeurOptimal® λειτουργεί ως σύστημα «ανίχνευσης και παρακολούθησης» των αλλαγών στα φλοιώδη μοτίβα μέσα στον εγκέφαλο. “Μιμείται” την επικοινωνία του κεντρικού νευρικού σας συστήματος (ΚΝΣ) «καθρεφτίζοντας» την εγκεφαλική δραστηριότητα που μπορεί να υπονομεύσει τη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου.

Το NeurOptimal® δεν είναι παιχνίδι, μόδα ή gadget. Είναι μια τεχνολογία που αλλάζει τη ζωή! Ιδρύθηκε αντλώντας δεδομένα από τους τομείς της νευροεπιστήμης, της μη γραμμικής δυναμικής, των μαθηματικών, της νευρολογίας, και της ψυχολογίας. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα των ατόμων που το χρησιμοποιούν!

Επειδή το κεντρικό νευρικό σύστημα του καθενός είναι διαφορετικό, δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί ακριβώς πώς θα ανταποκριθεί ο εγκέφαλός σας στις πληροφορίες που παρέχει το NeurOptimal®. Παρόλα αυτά, ένας αριθμός 10 – 15 Sessions είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε να βλέπετε τα πρώτα οφέλη. 

Η εκπαίδευση του εγκεφάλου με το NeurOptimal® συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ευεξίας των εργαζομένων κάθε τομέα, που υποφέρουν από τις καθημερινές εργασιακές προκλήσεις και το άγχος.